Leírás:
Német, prémium minőségű sótabletta

Kiszerelés: 25Kg
Ajánlatot kérek!

Claramat sótablettával a karbantartás hatékony lesz!

Claramat sótabletta német, prémium minőségű tisztító termék. A vízlágyító berendezéshez használjon kiváló tisztaságú sótablettát!

A vízlágyító berendezés rendszeres karbantartást, tisztítást igényel, különben veszít a megszokott teljesítményéből. A berendezés regenerálása sótabletta alkalmazásával történik, ami az ioncserélő gyanta átmosásában segít. Az átmosáshoz nagy hatékonyságú sótabletta ideális. A Claramat sótabletta rendkívül magas, közel 100%-os sótartalommal bír, amiből megfelelő tisztaságú sóoldatot lehet készíteni a vízlágyító berendezés átmosásához. A Claramat sótablettából rendeljen nagyobb mennyiséget és kéznél lesz a berendezés regenerálásához, amikor szükség van rá! A minőségi sótabletta kedvelt terméke a Claramat sótabletta, ami a vízlágyító berendezés élettartamát meg tudja hosszabbítani az előírt használat mellett.

Ha szeretne tőlünk rendelni ilyen vagy egyéb sóterméket, akkor kérjen ajánlatot tőlünk a honlapunkon található, vonatkozó menüpontban, illetve tájékozódjon az elérhetőségeinken!