A parajdi sóról bővebben

parajdi sóA sót számos módon hasznosíthatjuk mindennapjaink során, gondolva itt első sorban az étkezésre, hiszen az egyik fő ételízesítőnk, de beszélhetünk útszóró sókról is, melyek a csúszós utak ellen alkalmasak, és az egészség megőrzésben és a gyógyulásban is fontos szerepe van a sóknak, mint például a parajdi sónak!

A parajdi só belélegezve fejti ki áldásos hatását, például egy sószobában. De mi is az, ami ilyen remek és sokoldalú anyaggá teszi a parajdi sót? A felső légúti betegségekre remek hatása van és, ha megfelelő időt töltünk el a parajdi sóból készült sószobában, akkor ezt rövid úton érzékelni is fogjuk. Ezen felül a különböző légzőszervekkel kapcsolatos betegségek tüneteinek enyhítésére is alkalmas, de hosszú távon lényegi állapot javulást is eredményezhet, gondolva itt például az asztmára. Továbbá jót tesz a bőrnek, illetőleg a nyirok rendszerre is pozitív hatása van.

Ha szeretne kiváló minőségű parajdi sót vásárolni sószobájához, akkor a legjobb helyen jár!

 

Miért a parajdi só?

Miért a parajdi só?A só a háztartások alapvető ételízesítője, de sokkal többet tud annál, mint, hogy kihozza az ételek ízét. A sónak is több fajtája létezik, ha jól választunk, sokat tehetünk az egészségünkért. A parajdi só is ezek közé a sokoldalú sók közé tartozik. Miért érdemes kipróbálni a parajdi sót?

A parajdi só Erdélyből, a parajdi sóbányákból származó kősó, az egyik legjobb minőségű sófajta. Ez a fajta só 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, így rendszeres fogyasztása hozzájárul az emberi szervezet kiegyensúlyozott működéséhez.

A parajdi sóból nem csupán fűszer készül, de alkalmazhatjuk száraz sóterápiaként vagy fürdősóként is. Szinte minden téren gyógyulást nyújt a bőrbetegségektől kezdve a légúti megbetegedésekig. Belélegezve a parajdi só enyhíti az asztma, a hörghurut, a mandulagyulladás és a tüdőtágulás tüneteit. Jó hatással van a reumára, a csonttörésre, izomszakadásra, valamint a csontritkulásra is. Sóterápiával sokat tehetünk a bőrgombák, fertőzések ellen, de a petefészek gyulladással, idegfájdalommal is felvehetjük a harcot.

Ismerje meg a parajdi só erejét, őrizze meg saját és vendégei egészségét!

 

Érdekességek: a parajdi só története, turisztikai jelentősége

Érdekességek: a parajdi só története, turisztikai jelentőségeÉrdekességek: a parajdi só története, turisztikai jelentőségeFelfedezése óta a parajdi sónak csakis jótékony hatásait tapasztalhatja az emberiség, így nem véletlen, hogy manapság igen közkedvelt a gyógyítás és az egészségmegőrzés terén!

Már az ókori rómaiak is ismerték a parajdi só jótékony hatását, emiatt lelőhelyén további kutatásokat, ásatásokat folytattak, így alakulhatott ki a későbbiekben a sóbányászat, ami Parajdon legalább 500 éves múltra tekint vissza!

Manapság a környék nemcsak a sóbányászatból él meg, hanem a turizmusból is, hiszen a világ számos pontjáról érkeznek látogatók a parajdi só lelőhelyére, így lehetőség van arra, hogy közelebbről is megismerkedjenek a turisták a gyógyító só természetes formájával, környezetével. Parajdon nemcsak gyönyörködhetnek a sóbányában, hanem gyógyulhatnak is az érdeklődők.

Fedezze fel Ön is a parajdi só jótékony hatásait, és használja bátran sószoba kialakításához! Termékeinket érintő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

 

A parajdi só jótékony hatásáról bővebben

A parajdi só jótékony hatásáról bővebbenA sóról köztudott, hogy számos légúti megbetegedésre megoldást nyújt, azonban a parajdi só az, ami nemcsak a torokkaparás és a köhögés megszüntetésére kiváló, hanem számos egyéb, a mindennapokat megkeserítő betegségre is!

A parajdi só a kellemetlen bőrbetegségekre is megoldást nyújt, például a pikkelysömörre és az egyéb gombás fertőzésekre, így a rendszeres kezeléseknek köszönhetően az érintettek egy idő után szinte teljesen tünetmentessé válhatnak, ezáltal megszűnhet a diszkomfort érzet a hétköznapokban.

A parajdi só rendszeres alkalmazásával a reumás panaszok is megszüntethetők, ezért érdemes például egy fizikailag megerőltető időszak után egy parajdi sókúrát tartani, így egy idő után úgy érezheti, mintha teljesen kicserélték volna, fájdalmai pedig elmúlnak.

Emellett a parajdi só még számos probléma esetében segíthet, ezért szerezze be mihamarabb a kínálatunkból, és biztosítson természetes gyógyulást vendégeinek! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!