Miért van szükségük a teheneknek nyalósóra?

tehenekA nyalósó minden haszonállat számára fontos ásványi anyagokat tartalmaz, azonban egyes állatok esetében vannak olyan időszakok, amikor különösen szükség van a nyalósó által biztosított jótékony anyagokra. Például legelési időszakban a teheneknél kulcsfontosságú szerepe van a sónak.

A tejelő tehenek meglehetősen nagy mennyiségű nátriumot igényelnek, ezt pedig főként só formájában tudják a szervezetükbe juttatni, a nyalósó segítségével. Az, hogy az állatoknak mennyi a napi nátriumbeviteli szükségletük függ az évszaktól, a bevitt táplálék káliumtartalmától, és nem utolsó sorban a fogyasztott táplálék víztartalmától.

A nyalósó a nátrium bevitelén túl segít az állatoknak a felmerülő anyagcsere problémák megszüntetésében is, így a legelési időszak tulajdonképpen zavartalanul lezajlódhat.

A szezon kezdetéig még van pár hét, így még kellő idő áll ahhoz rendelkezésre, hogy beszerezze az állatok számára a nátriumot és más, fontos ásványi anyagokat biztosító nyalósót. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Mire jó a nyalósó?

Mire jó a nyalósó?Akár haszoni céllal, akár kedvtelésből tart valaki állatot, minden esetben fontos, hogy az állat egészséges legyen, és jól érezze magát a bőrében. Erre számos fokozott tápanyag tartalmú takarmányt és különböző szereket vásárolhatunk, de talán mindközül a leghatékonyabb a nyalósó.

A különböző nyalósók tartalmazzák azokat az ásványi anyagokat és tápanyagokat, melyek elhanyagolhatatlanok az állat egészségére nézve. Minden állatfajtának külön szerezhetünk be, kifejezetten az ő igényeik alapján készült nyalósókat, melyek íze kellemes az állatok számára, és nagymértékben tartalmaznak kálciumot, magnéziumot, vasat és más, a szervezetük számára fontos anyagokat. Ha szeretnénk állatainkról a hidegebb hónapokban is megfelelően gondoskodni, akkor a különböző nyalósók elengedhetetlen részét képezik a mindennapi gondoskodásnak.

Ha szeretne minőségi nyalósókat vásárolni állatai számára, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban minden nyalósót megtalál, amire csak szüksége lehet a mindennapokban! Ha kérdései adódnának, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Apró kincs az állatainknak

Apró kincs az állatainknakHa haszonállataink vannak, például lovunk, juhunk vagy szarvasmarhánk, akkor elengedhetetlen, hogy megfelelően tápláljuk őket és mindig odafigyeljünk egészségükre. Az egyik olyan termék, amely mindkét elvárást maximális mértékben kipipálja, az úgynevezett nyalósó. Ezeket a termékeket egyre több helyen megvásárolhatjuk, de a kínálatokat nézve csak ritkán találunk igazán jó nyalósó árakat.

A nyalósó rendkívül fontos az állatoknak, hiszen azon túl, hogy a benne lévő nátrium kloridra szükségük van a teljes és egészséges élethez, olyan plusz ásványi anyagokat is tartalmaz, melyeket máshonnan nem tudnának beszerezni.

nyalósó ára hajlamos megszaladni, ha rossz helyen próbálunk vásárolni, hiszen sokszor nagyon messziről szállítják be őket az országba.

Elérhető nyalósó ár után kutat? Akkor csak eddig kellet keresnie, hiszen cégünktől rendkívül kedvező árakon vásárolhat minőségi nyalósót! Böngésszen weboldalunkon és válassza ki az Önnek – és állatainak – leginkább megfelelő típusú nyalósót!