Síkosságmentesítők

Kifogyott az útszóró só? Rendeljen tőlünk új adagot!

elsokft.hu19janA tél egyik alapvető jellegzetessége a huzamosabb ideig jelenlévő mínusz fokokban bővelkedő időjárás. A fagypont alatti hőmérséklet elkerülhetetlenül oda vezet, hogy a csapadék és a folyékony halmazállapotú anyagok megfagynak. Az utakon, a járdán jégkéreg alakul ki, a keményre taposott hó pedig szintén csúszóssá válhat. Mindenhol kötelező ilyenkor a csúszós területek felszórása csúszásmentesítő anyaggal. Az egyik legjobb választás ehhez az útszóró só.

Az útszóró só kiválóan alkalmas arra, hogy a csúszós felszínre szórva megakadályozza a baleseteket. Ugye Ön sem szeretné, ha az arra járók megsérülnének csak azért, mert elfelejtett útszóró sót kitenni? Különösen az utakon, járdákon nagy a kockázata annak, hogy a járókelők vagy az autósok megcsúsznak és baleset éri őket. Ilyen esetben a közterület felügyelőjét, az illetékeseket terheli a felelősség.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen webáruházunkból útszóró sót, hogy egy hirtelen jött fagy után felkészült lehessen síkosságmentesítéshez! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Készüljön fel már most a fagyos utakra!

útszóró sóBeköszöntött az ősz, és ezzel a változások időszaka is. Ebben az évszakban nem szokatlan, hogy napközben az átlag hőmérséklet 20°C fölé kúszik, míg éjszaka a fagypontot súrolja. Ráadásul a csapadék nagyobb része is ebben az időszakban esik, így nem ritka, hogy a hajnali órákra fagyos utakkal találhatjuk szembe magunkat, főként a késő őszi hónapok során! Az útszóró sókat pontosan az ilyen esetekre fejlesztették ki!

Az útszóró só segít a fagymentesítésben és csúszásgátló hatása van. A korszerűtlen technológiával előállított verziókkal ellenben a modern kivitelek környezetbarátok, nem károsítják sem az aszfaltot, sem a gumiabroncsokat! Érdemes már a kora őszi időszakban beszerezni a megfelelő útszóró sót, mely a szükség pillanatában segítségünkre lehet azonnal! Természetesen felhasználásától függően többféle verzió közül választhatunk, annak megfelelően, hogy hol, és milyen körülmények között szeretnénk felhasználni azt!

Fontos azonban, hogy ez megbízható helyről származzon, így, ha Önnek is útszóró sóra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Útszóró sót a jeges utakra!

Útszóró sót a jeges utakra!Idén télen rengeteg csapadék esett, és sajnos nem csak hó formájában, ami a mínuszok miatt rendkívül csúszóssá teszi az utakat.

A síkosság mentesítés nem csak azokon az utakon fontos, ahol autók járnak, hanem az udvaron, a kapu előtt és a járdán is veszélynek vannak kitéve azok, akik esetleg nem figyelnek, és rosszul lépnek.

Az útszóró só megkönnyíti a közlekedést, és nem kell a drága konyhai sót felhasználnia erre a célra. Ha gyerekek vagy idősek vannak a családban, mindenképpen fontos az otthoni udvar, az utak és a járdák síkosság mentesítése! Erre a leghatékonyabb megoldás az útszóró só, amely feloldja a jeget, és biztonságosabb lépéseket biztosít.

Ne használjon más vegyi anyagokat a jégpáncél eltávolítására, vagy ne töltsön órákat azzal, hogy megpróbálja jégcsákánnyal felverni az utat! Használja az udvaron és a járdákon az útszóró só előnyeit, és gondoskodjon szerettei biztonságáról!

Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek!

 

Útszóró só: Védekezzen a csúszós utak ellen hatékony módszerrel!

Útszóró só: Védekezzen a csúszós utak ellen hatékony módszerrel!Útszóró só: Védekezzen a csúszós utak ellen hatékony módszerrel!A tél közeledtével az éjszakai és a nappali hőmérséklet is napról-napra csökken, ami hamarosan a sokak életét megkeserítő természeti jelenséget eredményezi, a fagyást. A probléma az autósokat és a gyalogosokat egyaránt érinti, hiszen a lefagyott utak esetében nincs kivétel, ez ellen pedig csakis hatékony módszerekkel lehet védekezni!

E téren a legjobb választás, ha útszóró sót használ a téli időszakban, ugyanis a termékkel garantált a síkosságmentesítés, ennek köszönhetően elkerülhetőek a közlekedési balesetek és a lefagyott járdák miatt bekövetkező csúszások is.

Útszóró sóból manapság számtalan típus elérhető, így a változatok között azok is megtalálják a számukra ideális megoldást, akik környezetbarát termékekkel szeretnék felvenni a harcot a faggyal szemben!

Erősen ajánlott már most a fagyokra felkészülni és mihamarabb beszerezni az útszóró sót, hiszen a fagy szinte azonnal támad! Bátran kérjen ajánlatot, a minőségi terméket garantáljuk!

 

Útszóró só a járókelők védelméért!

Útszóró só a járókelők védelméért!Az elmúlt években sokan megtapasztalhatták, hogy egy megszokott séta is járhat az általánosnál nagyobb veszélyekkel. Hazafelé a munkából, vagy leugrani a boltba, esetleg elsietni egy baráti találkozóra olyan váratlan fordulatokkal járhat, mint amilyen egy bokatörés! A téli extrém hidegben a szokásosnál több csapadék könnyen és makacsul ráfagy a járdára, amit ha nem szórnak fel útszóró sóval, annak a járókelők látják kárát!

Az útszóró só használata ezért minden vendéglátós, házmester és gondnok felelőssége, akiknek oda kell figyelni arra, hogy az épületek előtti kijelölt területet rendszeresen és gondosan szórják fel sóval! A téli fagyok idején az általános konyhasó nem megoldás, hiszen felesleges kilószámra elszórni, ahelyett, hogy külön erre a célra való útszóró sóval oldanánk meg a járdák csúszásmentesítését.

Keressen minket bizalommal, és készüljön fel időben a téli fagyok, a csúszós járdák szezonjára! Rendeljen útszóró sót, nehogy egy egyszerű séta rossz véget érjen!

Készüljön fel útszóró sóval a hirtelen érkező fagyra!

Készüljön fel útszóró sóval a hirtelen érkező fagyra! Az időjárás évről-évre egyre furcsább és hirtelen váltásokkal nehezíti meg az emberek hétköznapjait, ezért idén is lehet arra számítani, hogy a fagy könyörtelenül és váratlanul köszönt be. Érdemes minden helyzetre felkészülni, vagyis nem szabad megfeledkezni az útszóró só megvásárlásáról. Ha Ön is felkészülne a legszélsőségesebb helyzetekre is, ne halogassa az útszóró só beszerzését!

Ha vállalkozásunk mellett dönt, otthonából, kényelmesen megrendelheti az útszóró sóból szükséges mennyiséget, így még ki sem kell mozdulnia a fűtött szobából azért, hogy felkészüljön a hamarosan elérkező fagyokra. Termékeink magas színvonalat képviselnek és megbízhatóak, így nem jelenthet problémát közvetlen környezetében a közlekedés, sőt, mások testi épségére is kiemelt figyelmet fordíthat az útszóró só használatával.

Kérjen ajánlatot az útszóró só megvásárlásához, ehhez pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen segítenek!