Mire is jó a vízlágyító sótabletta?

Mire is jó a vízlágyító sótabletta?A vízlágyító sótablettát különböző méretű és típusú mosogatógépekben vagy mosógépekben használják. Előnye a ténylegesen sóállagú, őrölt változattal szemben az, hogy sokkal jobban és könnyebben adagolható.

Ahogy a nevéből már kitalálható, elsősorban vízlágyításra alkalmas, ezt úgy éri el, hogy a víz kalcium- illetve magnéziumtartalmát megnöveli. Vízlágyításra azért van szükség, mert a kemény víz, más problémák mellett, egyenes úton vezethet vízkövesedéshez, ami az egyik legmakacsabb támadásnak számít, ami vizes berendezést érhet.

A vízlágyító sótabletta azáltal jótékony hatással van mosó- és mosogatógépünk élettartalmára, néhány esetben jócskán megnövelve azt. Az edényeknek és a különböző ruháknak is sokkal jobbat tesz a lágy víz, utóbbiak kevésbé bomlanak az érintkezés hatására.

Cégünk osztrák és német gyártók prémium minőségű termékeit hozza el Önnek! Amennyiben vízlágyító sótablettára van szüksége, bátran nézzen körül kínálatunkban, és keresse fel munkatársainkat!