10 február 2022
 február 10, 2022
tengeri só
Category Blog

A tengeri só ízekben és ásványi anyagokban is gazdag fűszer. A tenger ajándéka minden ételhez illik, amihez sóra van szükség!

A szimpla asztali só tökéletesen alkalmas fűszerezésre, de ha igazán extra tulajdonságokkal rendelkező terméket keres, akkor ajánljuk figyelmébe a valódi tengeri sót! A tengeri só egyenesen a tengerből érkezik, ugyanis a tenger vizének elpárologtatása után maradt só. Ez a só a tengervízben található összes nyomelemet és ásványi anyagot megőrzi, semmit nem vonnak el belőle és vannak termékek, amiket nem is finomítanak.

A természetes tengeri só rendszeres fogyasztása sokféleképpen támogatja a szervezet egészségének fenntartását. Hidratál, az idegrendszert, a sejtek működését segíti, szépíti a bőrt, gyorsítja a szervezet méregtelenítését, helyreállítja a szervezet elektrolit egyensúlyát. Mértékletesen fogyasztva részt vesz a kiegyensúlyozott egészségi állapot megtartásában.

A konyhai felhasználásra ideális só fajtákból nagy választékot talál nálunk. Adja le rendelését e-mail-ben, és mi hamarosan kiszállítjuk Önnek!

Comments are closed.