Fürdődézsákhoz

Medencékbe, fürdődézsákba való sókristály.
Kiszerelés: igény szerinti mennyiséget zsákolunk.

Ajánlatot kérek!


Só fürdődézsák

Só fürdődézsákhoz! Forró felfrissülés a téli hidegben!

Só fürdődézsákhoz megbízható forrásból, minőségi változatban beszerezhető a cégünktől! A fürdőzésről sokan télen sem szeretnének lemondani, ilyenkor is nyílik rá lehetőség, persze a kellemes, forró változatban. A fürdődézsa már nemcsak wellness hotelekben divatos kikapcsolódás, egyre többen a saját kertjükbe is telepíttetnek dézsát. A dézsába már csak víz kell, megfelelő hőmérsékletre melegítve, na és só fürdődézsákhoz.

só fürdődézsákhoz nagyobb kiszerelésben kapható nálunk, akár olyan összetevőkkel, mint a parajdi só. A szükséges só mennyisége elsősorban a dézsa méretétől függ, de azt is figyelembe kell venni a vásárlásnál, hogy télen többet kell használni belőle, ezért célszerű egyeztetni a dézsa gyártójával. A meleg vízben oldódó só frissítő hatással van a vérkeringésre, gyulladáscsökkentő és méregteleníti is a szervezetet. A kellemes élményen túl az egészségéért is sokat tud tenni az, aki elmerül egy sóval dúsított dézsafürdőben.

Tőlünk kedvező áron megrendelhető a só fürdődézsákhoz, sókristály formában. Amennyiben szüksége van akár nagyobb mennyiségre, kérjen tőlünk árajánlatot a honlapon szereplő elérhetőségeken!