16 május 2022
 május 16, 2022
Só fürdődézsákhoz
Category Blog

Só fürdődézsákhoz igény szerinti mennyiségben zsákolva, kedvező áron, megbízható minőségben! Forduljon hozzánk és élvezze a dézsafürdőt nyáron is!

Egyre több kertben található meg a fürdődézsa. Egy dézsafürdő önmagában is kellemes, pihentető élmény, sőt, családi program is lehet. De az élmény tovább fokozható, ha vásárolunk sót a fürdődézsához.

só a fürdődézsához több szempontból is hasznos: egyrészt jó hatással van az egészségre, másrészt tartósítja is a vizet, ami a nyári időszakban különösen fontos. A meleg és a napsütés hatására ugyanis gyorsan beindul az algásodás, ám a vízben lévő sóval ennek elejét vehetjük. A sós vízben nem tudnak úgy elszaporodni a baktériumok és az algásodástól sem kell tartani, így a víz sokkal tovább használható marad. A sótartalmat érdemes úgy beállítani, hogy az legalább 3-5% legyen, vagyis a tengervízhez hasonló.

Amennyiben kedvező áron szeretne vásárolni magas minőségű sót fürdődézsához, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban!

Comments are closed.