Az útszóró sót (NaCl) olyan területekre ajánljuk, ahol a fás szárú növényeket a közvetlen útsózás nem veszélyezteti. Az általunk forgalmazott útszóró só megfelel a Magyarországon előírt követelményeknek. Az útszóró só felhasz­nálásánál ügyeljünk arra, hogy csak is a szükséges mennyiséget juttassuk a területre, ezzel is óvjuk a környezetünket.

Kiszerelések: 10- 25- 50 kg-os.

Ajánlatot kérek!

Útszóró só városi utakhoz!

Az útszóró sóból olyat használjon, ami az adott környezetben alkalmazható! Többféle só létezik a csúszásmentesítéshez, de nem mindegy, hogy melyiket, hova szórja le!

A klasszikus útszóró sóról akkor beszélünk, ha a zacskóban az NaCl található. Ez a síkosságmentesítő sók legismertebb típusa, amit a leggyakrabban használnak. Nem szabad azonban válogatás nélkül felszórni ezzel a sóval az utakat, hiszen a hagyományos síkosságmentesítőkről köztudott, hogy komoly károkat képesek okozni a természetben, az élőlényeket veszélyeztetik.

Ahol nincsenek veszélyeztetve a növények és a talaj, ott nyugodtan lehet az útszóró sót a jeges járdán és utakon alkalmazni. Arra mindenhol ügyelni kell, hogy az előírt mennyiségénél ne szórjunk ki többet, az ajánlott adagnyi útszóró só szétszórása is tökéletesen képes elvégezni a feladatát és a csúszásmentesítést megvalósítani.

A városi környezetben az útszóró só használata ajánlott a biztonságos közlekedés fenntartása érdekében, a téli időszakban. Rendeljen belőle kedvező áron, nagy kiszerelésben!