28 július 2020
 július 28, 2020
Category Blog

vízlágyító sótabletta több olyan berendezésbe is használható, ami vízlágyításra vagy víztisztításra való. A nyári hónapokban előtérbe kerül a szabadtéri medencék alkalmazása. A medencék vize a megfelelő berendezésekkel tisztán tartható és a fürdésre alkalmassá tehető. A vízlágyító sótabletta olyan berendezésekbe való, amik sósvizes fertőtlenítő típusok. A medence vize a rendszeres használat következtében nemcsak lágyabb, hanem tisztább is lesz.

vízlágyító sótabletta magas minőségű és nagy tisztaságú sóból készül, alapanyaga nátrium-klorid, az előállítása során darálják, oldják, kezelik, szűrik.  Jól és folyamatosan oldódik, nem tömörödik, könnyen kezelhető, zsákos kivitelben kapható, ami megkönnyíti a használatát. A nagy kiszerelésnek köszönhetően hosszú ideig elég a medence vizének kezelésére is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha saját használatú medencébe vagy uszodába, strandra, fürdőbe szeretne jó minőségű vízlágyító sótablettát vásárolni! A rövid kiszállítási idő és a jó ár-érték arány garantált!

Comments are closed.