14 december 2020
 december 14, 2020
útszóró só
Category Blog

Az útszóró só a síkosságmentesítés hatékony módja. A téli időszak bővelkedik balesetveszélyes helyzetekben, amiknek a nagy részét az időjárás okozza. A fagy és a csapadék találkozása csúszós, síkos felületeket eredményez, amiket semlegesíteni lehet útszórással. Az útszóráshoz használt anyagok többfélék lehetnek, hagyományos és alternatív termékek közül is lehet választani.

A hagyományos útszóró só népszerű választás, mert olcsó és egyszerűen lehet felhasználni, de természetesen a hatása sem marad el. Csupán arra kell ügyelni, hogy az érvényben lévő szabályok szerint nem szabad bárhol használni, hiszen a sós hólé kárt tesz a környezetben. A ház előtti járdára is csak akkor kerülhet egyszerű útszóró só, ha a járdát nem szakítja meg vagy szegélyezi föld sáv. Egyéb esetben környezetbarát termék a megengedett.

Az útszóró sóból és annak változataiból is rendelkezünk minőségi kínálattal. Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen még a fagyok beállta előtt termékeinkből! Védekezzen a síkos felületekből eredő balesetek ellen!

Comments are closed.

Facebook

Twitter

YouTube