19 július 2022
 július 19, 2022
tiszta só
Category Blog

Tiszta sót is talál a só termékeink között! Válogassa meg, hogy milyen fűszerrel ízesíti az ételeit, használjon sóból is a legjobbat!

A só, amit a konyhaasztalra tesz is legyen egészséges! Nem minden só az? Érdemes sóból is olyat vásárolni, ami nem tartalmaz adalékanyagot. Aki ennél is tovább szeretne menni, annak a  tiszta sót ajánljuk a figyelmébe! A tiszta só a legmagasabb minőséget képviseli. Az asztali sónak legalább 97%-ban kell tartalmaznia NaCl-t. A tiszta só attól tiszta, egyenesen patika tisztaságú, hogy nem tartalmaz kálium kloridot, szinte csak Na Cl található benne. Ez a só onnan is felismerhető, hogy könnyen csomósodik, hiszen nincs benne csomósodásgátló anyag sem. Nem hófehér, mert nem kapott vegyszeres kezelést, hogy természetellenes színe legyen. Ha olyan ízesítőt keres, ami semmi másból nem áll, csak sóból, akkor rendeljen tőlünk jó áron tiszta sót!

A só termékek fogyasztható változataiból is tud tőlünk rendelni, többféle kiszerelésben. A vásárlóknak biztosítjuk a minőségi árut és a megbízható kiszállítást is!

Comments are closed.