Leírás:
3-50 kg közötti natúr tömbök

Összetétel:

nátrium-klorid min. 97 %
vízben oldhatatlan rész max. 2 %

Ajánlatot kérek!

Ismerje meg kedvező sótömb árainkat!

Sószobát szeretne nyitni, de még csak a tervezésnél tart? A sótömbökről ne feledkezzen meg, hiszen ezek adják a sószoba lényegét! A sószoba használata népszerű és hatékony módja a különféle légúti megbetegedések gyógyításának, de ez csak akkor működik, ha minőségi sótömbökből áll.

Keressen fel minket bizalommal és rendeljen tőlünk ilyen terméket, amit kedvező sótömb áron kínálunk! Természetesen nem mindegy, hogy milyet és milyen áron vásárol. Válassza a magas minőségű sótömböket, és alapozza meg a szolgáltatása színvonalát már a kezdetekkor!

Annyit kell tennie, hogy leadja a rendelését, és mi összeállítjuk a csomagot. Az általunk forgalmazott sótömbök mérete 3 és 50 kg között mozog; a sótömb árakat is aszerint alakítjuk, hogy milyen méretűt szeretne az ügyfél rendelni.

Forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és igényeljen személyre szabott árajánlatot a megrendelt sótömb-mennyiségre! A sótömb árakról részletesebben üzenetben tudunk tájékoztatást adni!