NaCl:                                   99,06 %
Ca:                                      0,51 %
Mg:                                     0,06 %
Vízben nem oldott:              0,2 %
Nedvesség:                         0,03 %
Csomósodástgátló anyag : 11 mg/kg
Szemcseméret:                   90 % 2mm alatt,  10 % 2 mm felett

Csomagolás módja: PE zsák

Ajánlatot kérek!

Étkezési II-es só, egy olcsó, ízletes só fajta!

Az Étkezési II-es só jó áron megrendelhető nagy kiszerelésben. Sütödék, vendéglátó egységek, menzák számára kínálunk minőségi sót.

Az asztali vagy étkezési só a legolcsóbb só típusok közé tartozik. Az ára azonban nem befolyásolja a minőségét. Az Étkezési II-es sóban minden megvan, ami egy sóban szükséges. Több, mint 99%-a NaCl vagyis nátrium klorid, tehát az étkezési só.

A főzéshez és sütéshez nincs is másra szükség, csak megbízható minőségű sóra, olyan termékre, mint amilyen az Étkezési II-es só. Forduljon hozzánk bizalommal, ha só termékre van szüksége! Több fajta só is elérhető a kínálatunkban, köztük az Étkezési II-es só is. Ennek a só típusnak a nagy része, 90%-a 2 mm-nél kisebb nagyságú sószemcsékből áll. Ez azt jelenti, hogy ez a só típus dekoráláshoz nem igazán alkalmas, viszont ízesítéshez annál inkább, mert kellemes ízű, gyorsan oldódik.

Az 50 kilogrammos kiszerelést első sorban nem háztartási felhasználásra ajánljuk, hanem éttermi, menza konyhák számára. Érdeklődjön a részletekről bármelyik elérhetőségünkön!