A Pannon-tenger sója, ahogy a természet megalkotta.

A sók nedvesség hatására történő összetapadását csomósodásgátló E536 jelzésű sárga vérlúgsóval akadályozzák. Ennek kémiai neve kálium-ferrocianid, képlete K4((Fe)CN)6). Bár ennek, az élelmiszerekben használt mennyiségek esetén nincs ismert mellékhatása, egészségtudatos emberek között egyre inkább terjed a tapadásgátló mentes (TGN) sók használata. Ezt felismerve vette fel kínálatába az Elsó Kft. Telephelyünkön kapható ill. rendelhető 1 és 5 kg-os kiszerelésben.

Kiszerelés: 1-5 kg

Ajánlatot kérek!


Méregtelenítsen adalékmentes sóval!

A méregtelenítés rendkívül fontos az emberi szervezet számára, amihez manapság különböző készítmények, illetve megoldások állnak rendelkezésre. Sokan nem is gondolnák, hogy adalékmentes sóval is meg lehet szabadulni a szervezetet terhelő méreganyagoktól.

Az adalékmentes sóval készített lábfürdő a régi méregtelenítési praktikák közé sorolható, ami egyúttal roppant hatékony is. 3-4 liter 40 fokos vízbe tegyen adalékmentes sót, majd este, étkezés után legalább két órával tegye a lábát a lavórba. A víznek bokáig kell érnie! Hagyja, hogy átmelegedjen a lábfej, így tudnak tágulni a talp pórusai. Az adalékmentes sós lábfürdőnek nincsenek mellékhatásai, a kezelés alatt csupán a lavór vizének színe fog megváltozni attól függően, hogy melyik szerv méregtelenítése volt sikeres. Ha például barna színeződést tapasztal, biztos lehet benne, hogy a máj kitisztult, ha pedig sárgás, akkor a veséből, illetve a húgyhólyagból távoztak a mérgek.

Ha kérdései lennének a témával kapcsolatban, vagy az adalékmentes sóról szeretne bővebb információt, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Őrizze meg egészségét adalékmentes sóval!

A só az élet egyik legalapvetőbb eleme, ásványi anyagai minden életforma számára szükségesek, ezért elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk a megfelelő minőségű – és mennyiségű só rendszeres fogyasztásáról! Napjainkban már különböző típusú sókat lehet beszerezni a boltok polcairól, de egyáltalán nem mindegy, hogy a széles kínálatból végül melyik termék mellett döntünk.

Ha az egészséges életmód hívei vagyunk, mindenképp adalékmentes só mellett döntsünk, ugyanis a legtöbb helyen kapható konyhai sóról egyre több negatív információ kering, emiatt a vásárlók többsége áttért az adalékmentes só fogyasztására.

Az adalékmentes só, ahogy a nevében is szerepel, semmilyen egyéb anyagot nem tartalmaz, ami káros lenne az emberi szervezetre! Az adalékmentes só jelentős mértékben tartalmaz káliumot és magnéziumot, amelyek elengedhetetlenek az egészség megőrzéséhez.

Tegyen egészségéért, fogyasszon Ön is adalékmentes sót, amelyet beszerezhet kínálatunkból!

Őrizze meg egészségét adalékmentes sóval!

Miért döntsön az adalékmentes só mellett?

A sóra szüksége van az emberi szervezetnek, ugyanis a legalapvetőbb elemnek számít a kiegyensúlyozott élethez, azonban manapság többségében olyan kilós kiszerelésű só termékeket lehet vásárolni, amelyek igencsak bővelkednek a különböző vegyi adalékokban, így tulajdonképpen a só elveszíti valódi jótékony hatását. Ahhoz, hogy ez ne következzen be, és ténylegesen hozzájáruljon a só az egészség megőrzéséhez, érdemes adalékmentes só mellett dönteni!

Az adalékmentes sóval garantáltan megőrizheti egészségét hosszú távon, anélkül, hogy étrendjéből mellőznie kellene a sót. Sokan ugyanis igyekeznek leszokni a sóhasználatról a káros anyagok miatt, azonban az adalékmentes sóval a napi szükséges sómennyiséget fenntarthatja szervezete számára, kellemetlenségek nélkül.

Az adalékmentes sónak nincs semmilyen mellékíze, tökéletesen kihozza az ételek zamatát, ennek köszönhetően elmerülhet az ízek világában, úgy, hogy közben a szükséges tiszta ásványi anyagokhoz hozzájuthat szervezete.

Szerezze be kínálatunkból az adalékmentes sót, a minőséget garantáljuk!

Miért döntsön az adalékmentes só mellett?