Leírás:
sütőipari felhasználásra, pékáruk díszítéséhez 25 kg-os zsákban, egyéni kérésre kisebb kiszerelésben is háztartási használatra.
Ajánlatot kérek!

Dekorsó, a dekoratív hozzávaló!

dekorsó olyan cukrászati alapanyag, ami ízesít és díszít is egyszerre. A dekorsót is megtalálja a széles só kínálatunkban!

A pékségekben, cukrászatokban a vitrinek üvege mögött kínálják magukat a pirosra sült kiflik, gömbölyű zsemlék, amiknek a tetejét éppen csak meghintették nagy szemű, fehér sóval. Csodásan mutat a szemcsés dekorsó a sós péksüteményeken, de bizonyos édességek elkészítéséhez is nélkülözhetetlen. Vegyük például a sós karamellát! Igen, az édes és a sós tökéletes találkozása ez a finomság.

Menjünk kicsit tovább, a dekorsót nemcsak a pékek és cukrászok tudják felhasználni, hanem  a kozmetikai termékek előállításakor is szükség lehet erre a hozzávalóra. Akár házilag is elő lehet állítani nagy szemű só felhasználásával például testradírt, arcradírt is. Mutatós, sokoldalúan felhasználható sóról van szó.

A tőlünk megvásárolható dekorsót 25 kilogrammos zsákokban forgalmazzuk. Rendeljen belőle péksége, vállalkozása számára a szükséges mennyiségben! A gyors kiszállításról mi gondoskodunk!