TAKARMÁNYSÓ

25 kg-os zsákban, 1 raklapon 1500kg

A só érzékszervi, fizikai és kémiai jellemzői:
Szín:                                 fehér, szürkés fehér
Szag:                               szagtalan

Íz:
jellegzetes sós íz, más idegen íztől mentes
Szemcseméret:                0,5-1 mm
Víztartalom:                      0,03 %
NaCl tartalom:                  99,06 %
Ca tartalom:                     0,51 %
Mg tartalom:                    0,06 %
Vízben oldhatatlan rész:    0,2 %
Csomósodásgátló anyag: E 536 (kálium-ferro-cianid) 11 mg/kg

 

Ajánlatot kérek!

Gondoskodjon takarmánysóval állatai egészségéről!

A megfelelő adagban bevitt sómennyiségre nemcsak nekünk, embereknek van szükségünk, hanem az állatoknak is. Az állatok szervezete számára is elengedhetetlen a só, a kiegyensúlyozott működéshez rendszeresen fogyasztaniuk kell. Az állattenyésztéssel foglalkozó szakembereknek kell gondoskodnia arról, hogy állataik ne szenvedjenek hiányt sóban sem. Erre a célra ajánljuk a cégünk által forgalmazott takarmánysókat! A takarmánysó, vagy más néven nyalósó, tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amiket az állatok nem biztos, hogy máshonnan elegendő mennyiségben a szervezetükbe tudnak juttatni. A takarmánysó az állateledelbe keverve ellátja a maga feladatát, az állatokat megóvja a sóhiánytól és az ezzel járó tünetek kialakulásától. A takarmánysó szarvasmarhák, juhok, lovak, kecskék vagy erdei vadak számára ideális sóforrás, természetesen az előírt adagolás mellett. A takarmánysó beszerzését intézze nálunk, és keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Takarmánysóval az állatok sópótlása nem probléma!

takarmánysó az állattartás sikerének egyik fontos összetevője. A só az állatok takarmányába kerül, azzal összekeverve tudják az állatok elfogyasztani. Mivel a szervezetük nem raktároz el sót, annak pótlásáról rendszeresen kell gondoskodnia az állattartónak. A takarmánysó jódozatlan, nátrium kloridot tartalmaz, íze nem zavaró, az állatok anélkül el tudják fogyasztani, hogy az zavarná őket a táplálkozásban.

A rendszeres takarmánysó fogyasztás segít abban, hogy az állatállomány egészségesebb legyen, kiegyensúlyozott tápanyag utánpótlásban részesüljön és hosszú távon jobb termelést produkáljon.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha sóval kapcsolatos termékeket keres! Emberi és állati fogyasztásra alkalmas sóféléket forgalmazunk kedvező áron, de téli, jeges utak felszórásához is vásárolhat tőlünk útszóró sót. Nagy kiszerelésben kapható, minőségi termékeinket hosszú várakozási idő nélkül szállítjuk ki a megrendelőinknek. A részletekről a honlapunkon tájékozódjon, az egyik, feltüntetett elérhetőségen!