SZELÉNES NYALÓSÓ

Kémiai jellemzők:

Súly:                                         4,5kg
Nedvesség tartalom              0,01 %
NaCl tartalom                        99,98 %
Nátrium-szelenit tartalom       0,014 %
Nátrium-nitrit tartalom           0,5 %
Vízben oldhatatlan rész          0,06 %
Kalcium tartalom                   49,44 mg/kg
Kálium tartalom                     133,9 mg/kg
Szulfát tartalom                     0,01 %

A termék beltartalma/kg:
Na:     393 g
Se:     60 mg

Ajánlatot kérek!

Szelénes nyalósó: ideális megoldás a hiánybetegségre! 

Szelénes nyalósó, kedvező áron, megbízható cégtől, minőségi kivitelben, őrizze meg állatai egészségét termékünk használatával!

A különböző gazdaságokban problémát okozhatnak az állatoknál a szelén hiánybetegségei. Többek között váz -és szívizomelfajulást, szaporodási, termékenységi zavarokat eredményezhetnek. Mindenképp meg kell találni a megfelelő megoldást a szelén pótlásához, mert ellenkező esetben komoly nehézségekkel nézhet szembe az adott vállalkozás. Amennyiben Ön is szeretne odafigyelni a kecskék, juhok vagy szarvasmarhák egészségére, ajánljuk figyelmébe a szelénes nyalósót!

szelénes nyalósóval egyszerűen megelőzheti a betegségeket az állatoknál. Termékünk hosszú távon gondoskodik a szarvasmarhák, kecskék, juhok egészségéről. A szelénes nyalósó rendszeres használatával számos, a gazdaság működését akadályozó problémát is elkerülhet.

Kérjen ajánlatot a termékre, és szerezze be tőlünk mihamarabb! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 Ajánlatot kérek!