Összetevő neve %
Só         (NaCl) 95
Mangán  (Mn) 0,34
Cink       (Zn) 0,25
Vas         (Fe) 0,1
Réz         (Cu) 0,022
Jód           (I) 0,006
Kobalt     (Co) 0,005
Szelén      (Se) 0,002
BELTARTALOM/
MAKROELEMEK
Magnézium (Mg)  1
Kálcium   (Ca)  0,5
Foszfor     (P)  0,25
Hordozó anyag  2,5245
Összesen:  100%

 

Nyalósó vadaknak ásványi anyag pótláshoz

Nyalósó vadaknak kapható, speciális összetétellel. A só termékeket forgalmazó áruházunk kínálatában nyalósó is megtalálható, háziállatoknak és vadaknak egyaránt.

Az általunk kínált nyalósó vadaknak készült, ez azt jelenti, hogy a vadon élő állatok igényeit, szükségleteit figyelembe véve állították össze. Az összetétel tartalmazza azokat a létfontosságú ásványi anyagokat, nyomelemeket, amikre az állatoknak szüksége van az életben maradáshoz, illetve az egészséges fejlődéshez, az erős immunrendszerhez, ami a természetben létfontosságú.

nyalósó vadaknak többek között tartalmaz jódot, sót, szelént, vasat, mangán vagy magnéziumot és foszfort is. A formázott só tömböt ki lehet helyezni az állatok itatója, etetője közelébe, ahol könnyen hozzáférnek és biztonságosan el tudják fogyasztani. A nyalósó vadaknak kedvező áron megvásárolható, a terméket pedig a megrendelt mennyiségben ki is szállítjuk a vásárló által megadott címre. Az érdeklődők kérdéseire kollégáink válaszolnak az elérhetőségeink egyikén!