Speciális Nyalósó Húsmarháknak

Összetevő neve %
Só         (NaCl) 98
Mangán  (Mn) 0,34
Cink       (Zn) 0,2
Vas         (Fe) 0,1
Réz         (Cu) 0,0022
Jód           (I) 0,006
Kobalt     (Co) 0,005
Szelén      (Se) 0,002
Hordozó anyag 0,5905
Összesen: 100%

 

Nyalósó húsmarháknak: nélkülözhetetlen a sikerhez! 

Nyalósó húsmarháknak, kedvező feltételekkel, árakon, minőségi termékek, kiváló kiszerelésben, alapozza meg a gazdaság sikerét!

Ahhoz, hogy a húsmarhákkal foglalkozó gazdák sikereket érjenek el saját területükön, több dologra is oda kell figyelniük, például az állatok megfelelő etetésére. Előtérbe kell helyezni a minőségi tápanyagokban, vitaminokban gazdag étrend kialakítását, így az állattartókat nem érhetik kellemetlen meglepetések. Amennyiben Ön is szeretne maximálisan odafigyelni az etetésre, vásároljon kínálatunkból nyalósót a húsmarháknak!

nyalósó a húsmarháknak biztosítja azokat a tápanyagokat, vitaminokat, amelyekre a megfelelő fejlődéshez szükségük van. A problémamentes állattartásnak köszönhetően a gazdaságot nem érhetik hátrányok, az ügyfeleknek a legjobbat nyújthatják a tulajdonosok.

A speciális nyalósóhoz nálunk mindig könnyedén hozzájuthat. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a termékről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.