SALIT MINERÁL 10 KG

Beltartalom: 
0,2 % kalcium
37,7% nátrium
0,3 % magnézium
 Táplálkozásfiziológiai adalék kg-onként:
 200 mg vas mint vas karbonát  (3b101)
910 mg mangán mint mangán-(II)-oxid  (3b502)
890 mg cink mint cink-oxid (3b603)
55 mg kobalt mint bevonat kobalt(II)-
11 mg szelén mint nátriumszelenit (E8).

SALIT MINERÁL 5 KG

Beltartalom:
0,6 % kalcium
37,5% nátrium
0,8% magnézium.
Táplálkozásfiziológiai adalék kg-onként:
800 mg cink mint cink-oxid (3b603)
800 mg mangán mint mangán-(II)-oxid Ü(3b502)
100 mg jód mint kálciumjodát (3b202)
30 mg szelén mint nátriumszelenit (3b801)
 30 mg kobalt mint bevonat kobalt(II)-.

Ajánlatot kérek!

SALIT mineral nyalósó, az ideális választás! 

A SALIT mineral nyalósó tökéletes választás a lovaknak, teheneknek, vadaknak. A terméket folyamatosan elérheti vállalkozásunk termékkínálatában!

Az ideális nyalósó kiválasztása egyeseknek komoly kihívást okozhat, különösen azoknak, akik nemrég kezdtek el foglalkozni állattartással. Mivel nem igazán van kapacitásuk arra, hogy hosszasan nézelődjenek a széles választékban, szívesen fogadnak ajánlást a megfelelő termékkel kapcsolatban. Amennyiben Ön is újnak számít a területen, vagy más típusú termékre váltana, és tanácsra lenne szüksége a vásárláshoz, ajánljuk figyelmébe a SALIT mineral nyalósót!

A SALIT mineral nyalósó ideális választás a teheneknek, lovaknak, vadaknak, birkáknak. A termék minden olyan fontos ásványi anyagot tartalmaz, amelyekre az állatoknak szükségük van a megfelelő állapotuk megőrzéséhez. A minőségi nyalósó folyamatosan elérhető a választékunkban!

Próbálja ki a terméket, és biztosítsa a legjobbat az állatoknak! Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.