15 november 2021
 november 15, 2021
Környezetbarát jégoldó
Category Blog

Környezetbarát jégoldó termékekből háromféle is választható útszóráshoz! Ahol a hagyományos útszóró só nem megengedett, ott az Útkáli egyik változata ajánlott!

Az Útkáli termékek jellegzetessége abban áll, hogy csak minimális Na Cl tartalommal rendelkeznek, nagyrészt pedig olyan összetevőket tartalmaznak, mint a kálium-klorid, illetve zeolit és magnézium-klorid. Ez a változtatás lehetővé teszi, hogy környezetbarát jégoldó legyen az útszórást végzők kezében. Az összetevők listája a termék típusa szerint változik. A kínálatunkban szerepel az Útkáli Progress, a Plusz, valamint az Útkáli Eco Plusz.

környezetbarát jégoldó hatékonysága nem marad el a hagyományos útszóró só mögött. A jég páncélt, ami az útburkolatot fedi, képes megolvasztani, megakadályozza a csúszós felületek kialakulását és biztonságosan járható utakat tud nyújtani bárhol, ahol a közelben zöld terület is található.

Akármelyik környezetbarát jégoldó a rendelkezésére áll a szükséges mennyiségben, ha hozzánk fordul a vásárlással kapcsolatban!

Comments are closed.