24 augusztus 2021
 augusztus 24, 2021
erdélyi só

Category Blog

Az erdélyi só valóságos ásványi anyag bomba! A só fajták közül ez az a só, amiben az átlagos asztali sóhoz vagy a többi sóhoz mérten rengeteg, értékes ásványi anyag található. A nátrium klorid mellett 84 féle ásványi anyagot is rejt az erdélyi só. Az erdélyi csodának ott a helye minden egészségtudatos háztartásban. Az erdélyi sót nagyon könnyen be tudja szerezni, mert elegendő megrendelni e-mailben, és kiszállítjuk Önnek.

A sótlan ételek ehetetlenek és ízetlenek, de az erdélyi sót nélkülöző fogások ráadásul még sokkal kevésbé tudják támogatni az egészséges szervezet megtartását is. A konyhasóval ellentétben ez a sófajta tapadásgátló (kálium-ferrocianid – E 536) mentes, aminek túlzott fogyasztása káros a szervezetre. Ne érje be az egyszerű asztali sóval, hanem tegyen egy csipetet minden ételbe minőségi erdélyi sóból! A természetes kősó minden konyha nélkülözhetetlen fűszere.

Rendeljen tőlünk jó áron eredeti erdélyi sót, olyat, ami valóban erdélyi bányákból származik, és megkérdőjelezhetetlen a minősége, az ételek ízét pedig jobban hangsúlyozza!

Comments are closed.