19 január 2022
 január 19, 2022
adalékmentes só
Category Blog

Az adalékmentes só az egészséges sütés-főzés egyik alapja! Az egészség viszont nem pénz kérdése, ha az étkezési sóról van szó!

A csomagolt élelmiszerek egy részébe különféle adalékanyagok kerülnek annak érdekében, hogy azok tovább eltarthatóak legyenek, megőrizzék az eredeti állagukat. Az étkezési sók között is vannak olyan termékek, amikben szintén adalékanyagok találhatóak. Ezek az adalékanyagok lehetnek a csomósodást gátló anyagok, amik megakadályozzák, hogy a nedvesség hatására a sószemcsék össze tapadjanak. Az adalékmentes sóban nincsen csomósodás gátló vagy egyéb adalék. Egy só minőségét a tisztasága, a szemcsefinomság és az adalékok megléte is befolyásolja. Válassza a legjobbat sóból is az ételeibe!

Az adalékmentes só is megtalálható a só kínálatunkban. Rendeljen kiváló áron olyan fűszert, ami nem tartalmaz semmi mást, csak NaCl-t, vagyis sót! Válassza a természetes összetevőkből készült terméket az ízesítéshez is! Az általunk forgalmazott sókról érdeklődjön az egyik elérhetőségünkön!

Comments are closed.