15 augusztus 2022
 augusztus 15, 2022
parajdi só
Category Blog

parajdi só élettani hatásai az asztali sónál jóval meggyőzőbbek. A só nem csak ételízesítő, a szervezetre is pozitív hatással van.

A közönséges só és a parajdi só között az a számos ásványi anyag és nyomelem a különbség, amit az egyik tartalmaz, a másik viszont nem. A mesterséges kezeléstől, finomítástól mentes parajdi só tartalmazza azt az iszapot, ami természetes állapotában megvan benne. Ennek a fajta a sónak a felhasználása éppen ezért sokrétűbb, mint az asztali sóé. A parajdi só nemcsak ételekhez, főzéshez, sütéshez ideális fűszer, hanem készülhet belőle fürdő, lámpa is. A légúti betegségek kezelése mellett alkalmazzák az adalékmentes, tiszta parajdi sót stressz vagy allergia ellen is, de az alvászavarokra vagy méregtelenítésre is hatásos lehet a megfelelő formában és adagolásban.

A só áruházunkban megbízható forrásból származó, minőségi sókat talál a vásárló, így a parajdi sóból is legjobbat kínáljuk. Az általunk forgalmazott termékekről kérjen felvilágosítást a közzétett elérhetőségeinken!

Comments are closed.