A Pannon-tenger sója, ahogy a természet megalkotta.

A sók nedvesség hatására történő összetapadását csomósodásgátló E536 jelzésű sárga vérlúgsóval akadályozzák. Ennek kémiai neve kálium-ferrocianid, képlete K4((Fe)CN)6). Bár ennek, az élelmiszerekben használt mennyiségek esetén nincs ismert mellékhatása, egészségtudatos emberek között egyre inkább terjed a tapadásgátló mentes (TGN) sók használata. Ezt felismerve vette fel kínálatába az Elsó Kft. Telephelyünkön kapható ill. rendelhető 1 és 5 kg-os kiszerelésben.

Kiszerelés: 1-5 kg

Ajánlatot kérek!


Őrizze meg egészségét adalékmentes sóval!

A só az élet egyik legalapvetőbb eleme, ásványi anyagai minden életforma számára szükségesek, ezért elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk a megfelelő minőségű – és mennyiségű só rendszeres fogyasztásáról! Napjainkban már különböző típusú sókat lehet beszerezni a boltok polcairól, de egyáltalán nem mindegy, hogy a széles kínálatból végül melyik termék mellett döntünk.

Ha az egészséges életmód hívei vagyunk, mindenképp adalékmentes só mellett döntsünk, ugyanis a legtöbb helyen kapható konyhai sóról egyre több negatív információ kering, emiatt a vásárlók többsége áttért az adalékmentes só fogyasztására.

Az adalékmentes só, ahogy a nevében is szerepel, semmilyen egyéb anyagot nem tartalmaz, ami káros lenne az emberi szervezetre! Az adalékmentes só jelentős mértékben tartalmaz káliumot és magnéziumot, amelyek elengedhetetlenek az egészség megőrzéséhez.

Tegyen egészségéért, fogyasszon Ön is adalékmentes sót, amelyet beszerezhet kínálatunkból!

Őrizze meg egészségét adalékmentes sóval!

Miért döntsön az adalékmentes só mellett?

A sóra szüksége van az emberi szervezetnek, ugyanis a legalapvetőbb elemnek számít a kiegyensúlyozott élethez, azonban manapság többségében olyan kilós kiszerelésű só termékeket lehet vásárolni, amelyek igencsak bővelkednek a különböző vegyi adalékokban, így tulajdonképpen a só elveszíti valódi jótékony hatását. Ahhoz, hogy ez ne következzen be, és ténylegesen hozzájáruljon a só az egészség megőrzéséhez, érdemes adalékmentes só mellett dönteni!

Az adalékmentes sóval garantáltan megőrizheti egészségét hosszú távon, anélkül, hogy étrendjéből mellőznie kellene a sót. Sokan ugyanis igyekeznek leszokni a sóhasználatról a káros anyagok miatt, azonban az adalékmentes sóval a napi szükséges sómennyiséget fenntarthatja szervezete számára, kellemetlenségek nélkül.

Az adalékmentes sónak nincs semmilyen mellékíze, tökéletesen kihozza az ételek zamatát, ennek köszönhetően elmerülhet az ízek világában, úgy, hogy közben a szükséges tiszta ásványi anyagokhoz hozzájuthat szervezete.

Szerezze be kínálatunkból az adalékmentes sót, a minőséget garantáljuk!

Miért döntsön az adalékmentes só mellett?

Facebook

Twitter