Összetétel:

NaCl min:                       98,4 %
Nátrium nitrit (NaNO2):  0,5-0,6 %
Csomagolás módja:       PE tasak

Kiszerelés: 25 kg

Ajánlatot kérek!

 

Pácoljon velünk!

A hús sózása, pácolása régi időkre nyúlik vissza, elődeink ezzel az eljárással tartósították és ízesítették ételeiket. Szeretné, hogy az Ön vendéglátóhelyén elkészített húsok omlósak és finomak legyenek? Ez a segítségünkkel egyszerűbb, mint bármikor! A cégünk által forgalmazott pácsó nitritet tartalmaz, mely megőrzi a húsok élénk színét. Fűszerek hozzáadásával számtalan pác variációt kipróbálhat ételeiben, miközben pácsónk egy speciálisabb, és élvezetesebb alapízt ad az ételnek, mint a hagyományos konyhasó. Sokakban felmerül a kétely, és egészségkárosító hatásoktól tartva mellőzik a nitrites pácsót. De aggodalomra semmi ok, hiszen cégünk kizárólag minőségi, nemhogy veszélytelen, hanem a szervezetnek elengedhetetlenül szükséges sót forgalmaz. Tágítsa velünk konyhaművészetét, lépjen be őseink világába, és tegye próbára termékünket! Vendégei elégedettsége lesz a bizonyíték az általunk kínált pácsó kiváló minőségére! Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen ajánlatot termékünkre!

Facebook

Twitter